Zamieszczone przez Guguś
[0I 1,8 20V] usterki w octavi prośba o pomoc
Zwiń
X
-
[0I 1,8 20V] usterki w octavi prośba o pomoc
koledzy,
Kupiłem octavie od znajomego i dopiero jak zaprowadziłem do mechanika to sie okazało, że tak różowo nie jest jak mi to znajomy mówił.
Nie będę się rozwodził bo to już i tak próżne żale
Mam do was jedynie prośbę o pomoc w doprowadzeniu samochodu do stanu użytkowalności.
Na pierwszy rzut muszę wymienić panel sterowania szybami I zauważyłem że na jednych jest na srodkowym poprzecznym (taki wydłużony pomiedzy sterowaniem przednich i tylnich szyb) przycisku raz jest narysowany ludzik raz chyba szyba.
Do czego jest ten przycisk i czy pomiędzy tymi panelami jest różnica?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
A.M. Neville "Właściwości betonu"
-
-
Czy mozna wymienic głośniczek (sopran) w maskownicy jeśli tak to jak go wyciągnąć?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Gdzie moge dokupic taki glosniczek?
czy lusterko z O1 przed liftem jest kompatybilne z innymi modelami np po lifcie?
gdzie odczytać nr lakieru?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
Komentarz